De rigtige badmintonbolde gør en stor forskel


Badmintonbolde er altså

Uanset om du spiller badminton på højt plan, eller blot går til det et par gange om ugen, så har du brug for badmintonbolde i god kvalitet. At have den rigtige fjerbold kan være en afgørende faktor for udfaldet i en kamp. Det gælder om at finde den ideelle fjerbold, der passer til ens behov og spillestil. Og så er det ellers bare om at serve derudaf!

Badminton er en af verdens mest populære sportsgrene

Badminton har rødder tilbage til oldtidens Asien, men den moderne udgave blev født i Indien, hvor britiske soldater eksperimenterede med en børneleg i 1860’erne. Legen gik ud på at holde en fjerbold i luften så lang tid som muligt med en ketsjer. Det eneste der manglede at blive tilføjet var et net, og så var badminton født. Sporten fik dog først sit navn i England, efter hertugen af Beauforts residens Badminton House. Nogle soldater spillede med hertugens børn, og herfra begyndte man at omtale spillet som badminton.

Badminton er en sport, der varierer meget i popularitet fra land til land. Danmark er et af de lande, hvor sporten er mest populær, og der er en tradition for topspillere og topresultater. Den største udbredelse er dog i Asien, henholdsvis i Kina, Indonesien, Malaysia, Korea og Japan. Badminton er endda nationalsport i mange asiatiske lande, hvilket gør den til én af de mest populære sportsgrene i verden.

I modsætning til andre sportsgrene, hvor man bruger en bold, så er badmintonbolde anderledes. Fjerboldene består af et stykke kork, der intet vejer, og på dette stykke er der sat ægte fjer, som gør at når man slår til bolden, vil den svæve hurtigt og ubesværet afsted. Det gør spillet hurtigt, dynamisk og fyldt med action.


Balance mellem holdbarhed og pris på badmintonbolde

Badmintonbolde er altså en vigtig del af sporten, og man bør derfor anskaffe de rigtige bolde. Her kan det ofte betale sig at betale lidt ekstra for kvalitet, selv om fjerboldene er én af de ting, der gør denne sport en smule dyr. Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis man bruger for billige fjerbolde, da de går for nemt i stykker. På den anden side er det også et problem, hvis man bruger de dyreste bolde, og de så går i stykker, fordi man ikke passer ordentlig på dem.

Det er bedst, hvis man kan finde en balance mellem holdbarhed og pris, og det vigtigste er at behandle badmintonboldene ordentligt. I de store badmintonklubber i Danmark og udlandet bruger man fugtskabe til at øge boldenes holdbarhed. Det er dog ikke en mulighed for motionister at have sådan et skab derhjemme. Der er dog flere ting, man kan gøre derhjemme. Man skal sørge for at tilføje fugt, og det kan gøres på mange forskellige måder. En metode går ud på at tage låget af røret med bolde i begge ender, og holde det over en gryde med kogende vand. Man starter i den ene ende, indtil der kommer røg op, og så vender man røret på hovedet og gentager.

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0