Hotel nuuk har meget at byde på


huse i Hotel nuuk

På dag tre var det tid til at gå til en af ​​de fjerneste steder, jeg nogensinde har været på (det siger meget, som jeg har camperet i Namib-ørkenen og dybt i Okavango-deltaet i Botswana) og sejler til landsbyen og Hotel nuuk med en befolkning på 53 indbyggere. Bådturen skulle tage cirka 30 minutter, men efter at have sejlet kun 10 minutter, sprang vores kaptajn en pukkelhval tæt på et stort isbjerg. Så vi stoppede og så på hval svømme rundt og “bølge” til os i utrolige omgivelser.

Efter dette store og helt uventede stop mellem isbjergene fortsatte vi vores tur til den maleriske landsby. Ligesom mange andre steder i Grønland kan Hotel nuuk kun nås med båd eller helikopter, og når vandet fryser om vinteren er helikopter den eneste mulighed.

Ved ankomsten i Hotel nuuk, tjekket jeg ind til min smukke private hytte med en fantastisk udsigt, og derefter havde en frokost plade med grønlandske delikatesser i restauranten. Hvis jeg er ærlig, kan jeg ikke sige, at jeg kunne lide alt på tallerkenen, men det var interessant at smage, og middagen der fulgte den aften var så god, at jeg næsten glædede mig over frokosten. De 15 velindrettede huse i Hotel nuuk er helt nye og åbnede 15. juni 2017. Om eftermiddagen var der en planlagt afvikling gåtur hvor vi lærte interessante fakta om området og hørte historier om livet der.

Hotel nuuk er det bedste hotel på Grønland

Med ingen internetforbindelse på kabinen var mit ophold meget fredeligt, og det var rigtig godt at få en digital detox og være helt afbrudt fra verden i 24 timer. Jeg anbefaler det stærkt. Pro-tip: Hvis du er en solo rejsende som jeg var, anbefaler jeg ikke at bringe en forbrydelses roman, der begynder med mordet på en pige, der var helt alene midt i himlen! Det var overflødigt at sige, jeg fik lidt spooked.

På min sidste dag i Grønland tog jeg den tidligste båd tilbage til Ilulissat, og det var utroligt at se, hvor meget forskellen var fra dagen før, da isbjerget havde skiftet og havet var fyldt med slushy is næsten hele vejen tilbage. Da jeg havde lidt tid til at dræbe før mit fly hjem fra Ilulissat, tog jeg en tur til den lokale kirkegård, som jeg syntes at være fascinerende og lidt anderledes end din gennemsnitlige vesteuropæiske kirkegård.

På flyet tilbage til Island var vejret fantastisk, og vi havde en utrolig naturskøn fly over hele is fjorden. Det var en fantastisk ende på mit grønlandske sommereventyr.

Den bedste måde at være forberedt på for alle vejrforhold er at klæde lag på lag, og det ydre lag skal være

Hotel i nuuk er et sted med meget at byde på

vind- og vandtæt.

Varm sweater

Inderlag af uld

Lang undertøj

Vandrestøvler

Hætte, handsker og varme sokker.

Solcreme og solbriller

Insektafvisende (myggen er ikke så indbydende)

Kamera og kikkert

En god bog til aftenlæsning

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0