Krydstogter kan også fås billige


Krydstogter gør størstedelen

Krydstogter kan være dyre anliggender. For det første lokkes der med krydstogter med et “billigt” værelse og en kredit du kan bruge når du er ombord, men så får de dig med at billige drikkevarer, ikke er inkluderede restauranter og dollar-et-minuts internet. For et par år siden gik jeg på Oasis of the Seas (en af ​​verdens største både) på en syv-dages cruise rundt om Caribien. Den angivne pris på dette krydstogt?

kr 8000 kr.

Det er dyrt i en uge med cruising. Du kunne gå til Sydøstasien i en måned på den slags penge.

Heldigvis er der faktisk måder at cruise til så lidt som $ 30 per dag. Det kræver bare en smule færdigheder, en masse disciplin og en smule snigende.

Bemærk: Hvor fik jeg den pris? Det er den billigste børsnoterede pris på Cruise Sheet, et websted jeg forklarer nedenfor. Jeg har sporet priserne i flere måneder, og det er generelt den billigste model.

Bestilling af et billigt krydstogt er faktisk ret nemt og kræver kun én ting: fleksibilitet. Se, krydstogtpriser svarer til turpriser. Jo tættere du kommer til afrejsedagen, jo billigere krydstogt bliver. Hvorfor? Fordi krydstogtskibe ikke ønsker at afrejse med halvtømmerbåde, så falder de priserne støt, indtil båden forlader havnen, da de tomme hytter betyder for dem mindre penge. Krydstogter gør størstedelen af ​​deres penge fra, hvad folk køber om bord, så de vil have kroppe på disse skibe. (Plus, de fleste besætningsmedlemmer tjener deres penge fra tips, så de har brug for at holde besætningen glad – og derudover, hvem vil tænke meget på et krydstogt, der kun er halvt fuldt?)

Krydstogter er noget du kan få til rimelige penge

Du kan også bestille tidligt, men jeg finder sidste minut bookinger for at være den bedste. Og da du booker tæt på afgang, skal du være fleksibel med hvor du er villig til at gå eller OK med ikke at bestille det egentlige krydstogt, selvom du bookede dine flyvninger.

Et andet tip kommer Doug Parker fra Cruise Radio, “Når børnene er i skole, er satserne de bedste.” Dette gælder i alle rejser, men især cruising, fordi det er sådan en familieaktivitet. Rejs ikke når alle andre rejser! Hvis du gør det eller rejser i skuldersæsonen, kan du finde de bedste priser. Chris fra Chris Cruises gentager også min anbefaling: “Book langt i forvejen eller sidste øjeblik for de bedste priser.”

Doug anbefaler, at du starter med et rejsebureau, da de har forbindelser med krydstogtfirmaerne og ofte kan få bedre priser og tilbud i sidste øjeblik. Og min erfaring er giver mig ret i denne påstand. Mens der er mange muligheder for at lave det selv, kan rejsebureauerne ofte finde meget lavere priser og kan fungere som kontakt til krydstogtsvirksomheder, når noget går galt.

Hvis du vil gå med “gør det selv” vinkel, behøver du kun at gå til tre kilder for at finde billige krydstogter:

Se hvilke krydstogter vi har at tilbyde

Disse hjemmesider gør et detaljeret job med at skure nettet for billige krydstogt tilbud. Ferie til Go er mere af et rejsebureau / operatør og har derfor ofte bedre tilbud, da de kan forhandle direkte med krydstogtskibene, men husk at de tilføjer mange gebyrer. Cruise Sheet er simpelthen en hjemmeside aggregator, der gennemsøger internettet og derefter viser billige priser for sidste øjeblik. Dette er mit foretrukne krydstogtsted, da det ser ud til at finde alle tilbud og gør det nemt at finde et billigt krydstogt. Cruise Deals har et ugentligt tilbud nyhedsbrev værd at abonnere på.

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0