Vælg den rigtige polterabend hos os


udfordringer for polterabend

Så et eksempel på en fuldt dannet tur ville være:

“Hver gang W * bestiller et måltid skal han stå op og høj fem tjeneren.

Omkostninger ved optagelse: W * skal betale til middag på lørdag aften.

Efter to succesfulde high fives er W * fra krogen. Men hvis W * får hvert måltid på fredag ​​og lørdag og den første drikkeordre på lørdag aften, kan han tildele et skud til S * [den fyr der skabte tørken], og S * må højst fem bartenderen, når han bestiller for resten af ​​festen. ”

Hvis din polterabend er følelsesmæssigt moden nok, er det rart at have en tur, der inkluderer, at han deler hans yndlingshukommelse af hvert medlem af polterabendpartiet.

Det virkelige mål er at være kreativ og legende, da du skaber udfordringer for polterabend.

Få organiseret før tiden

Alt for ofte består polterabendpartier af en gruppe gutter, der viser op og derefter vinger den. Spur i øjeblikket beslutningstagning, især med store grupper, resulterer ofte i dovne, lavest-fællesnævner stil beslutninger.

Hvad skal man vælge når det kommer til polterabend

I stedet skal du gøre lidt arbejde på forhånd for at gøre oplevelsen smidig og engagerende for alle. De fleste af de polterabendpartier, jeg har planlagt, begyndte på en fredag ​​efter arbejde, og sluttede midt om morgenen på søndag. Jeg antager, at den, du planlægger, følger et lignende format, men hvis ikke, kan du tilpasse:

Erklære et klart mødested for fredag ​​aften. Hvis du lejer en AirBNB, har alle ankommet der. Sørg for at have øl, spiritus og cigarer til rådighed for folk, når de ankommer.

Fredag ​​aften middag og aktiviteter bør være simple, da folk ankommer hele aftenen. Jeg er i stand til at bestille en pizza og spille poker.

Lørdag om dagen har en hovedaktivitet. For W * s polterabend parti spillede vi fodboldgolf, men andre aktiviteter at overveje er: lazer tag, pitch og putt, batting burer, en videospilturnering, floating en flod, bueskydning, rammer et lokalt casino, go karts, en barcade eller bowling. Hvis du vælger en konkurrencedygtig aktivitet, overveje at placere en letvægtsindsats på resultatet for at gøre det mere engagerende for drengene.

Lørdag aften går hele festen ud til en dejlig restaurant (sørg for at reservere på forhånd).

Lørdag aften, bar kravle. Jeg foreslår at starte på en dejlig bar og langsomt arbejde ned fra fancy barer til dykkestænger.

Se hvad du kan vælge af polterabender hos os i vejle

Søndag, for mange mennesker bliver en rejsedag. Jeg foreslår en let aktivitet om morgenen (morgenmad, kaffe, en runde kort osv.) Og derefter erklærer en hard stoptid for polterabendpartiet.

Forenkle økonomien ved at sætte alt på dit kreditkort og opdele det samlede senere

Hvis du ruller med en 10 personers polterabend parti, er det irriterende at dele tjekken ti gange overalt, hvor du går. I stedet skal du sætte alt på dit kreditkort og derefter bruge kontanter, paypal, venmo til refusion.

Dette er lettere for alle involverede (især tjener, servitricer og bartendere). Og selvfølgelig, hvis du og deltagerne har råd til det, lad ikke polterabenden betale for noget.

Opret en mulighed for, at gutterne hæver toasts og deler minner med polterabenden

En god måde at skabe et øjeblik, som polterabend vil huske for evigt, er at bede deltagerens deltagere individuelt toast polterabend eller dele en af ​​deres foretrukne minder om ham.

Ikke alle fyre har den følelsesmæssige kapacitet eller vilje til at gøre dette. Det er fint. Sårbarhed og ærlighed tager mod. Imidlertid vil mange af gutterne nyde muligheden for at sige: “Jeg elsker dig” uden at skulle sige: “Jeg elsker dig.”

Fortæl fyrene på forhånd, at der vil være mulighed for at dele historier og hæve toasts, men der er intet pres overhovedet at gøre dette. Hvis du vil have så mange af mændene som muligt at deltage, skal du lede med eksempel og gå først. Mens dette er lettere for folk efter et par drikkevarer, skal du bare sørge for at det er gjort, før polterabenden er så fuld, at han måske glemmer.

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0