Carla & Me
Ash - Sneakers på kilehæl - HVID
  • Ash - Sneakers på kilehæl - HVID
  • Ash - Sneakers på kilehæl - HVID
  • Ash - Sneakers på kilehæl - HVID

Ash

Ash

705 - Genial Canvas ASH

Sneakers på kilehæl - HVID

Denne vare er udsolgt

DKK 799,-DKK 350,-Product info
Sneakers på kilehæl fra italienske Ash med 4 spænder over vristen og lynlås på indersiden af skaftet.

Materiale: Hvid canvas.

Hælhøjde: Ca. 4,5cm

Plejevejledning:
Imprægner altid dit fodtøj 2-3 gange inden brug, samt løbende i sæsonen.

Carla F anbefaler WOLY Protector 3x3 som imprægnering.
Designer
Det italienske mærke Ash er grundlagt i 2001 i det nordlige Italien. Ash er gennemsyret af sans for design og høj kvalitet og laver de lækreste sko og støver i friskt, råt og moderne design med et klart og unikt udtryk - og til en pris, hvor de fleste kan være med. Den overordnede designstil er rocket, cool og casual - og altid baseret på kvalitetsmaterialer som fx læder og ruskind. Mange af produkterne bærer ASH's dna i form af nitter, pels, snørrer og andre fede aktuelle detaljer - dristigt, men dog altid på et niveau, hvor det ikke bliver vulgært.
Retur / Ombytning
Hvis du fortryder dit køb, har du ifølge dansk lovgivning ret til at returnere din vare inden 14 dage efter, at du har modtaget den.
Varen skal returneres i original emballage, og du skal vedlægge den returseddel der var i æsken ved modtagelse. Ved returnering eller ombytning skal varen være i samme stand og mængde, som da du modtog den. Forsegling på plejeprodukter må ikke være brudt ved returnering. Skoæsken skal pakkes forsvarligt ind i papir, pose eller lignende, således at æsken ikke bliver beskadiget af tape eller lignende. Returneres æsken uden at være pakket forsvarligt ind i papir, pose eller lignende, opkræves et ekspeditionsgebyr på kr. 150,-

Ønsker du at ombytte den købte vare, skal du udfylde og medsende vedlagte returskema med beskrivelse af den alternative vare. Når vi har modtaget din pakke sender vi den nye varer hurtigst muligt.

Ved returnering vil pengene blive indsat på din konto, når vi har modtaget varen og godkendt returneringen. Returbeløbet kan kun returneres på det kort, som varen er betalt med. Returneres varen i vores fysiske butik, returneres beløbet til betalingskortet over betalingsmodulet i webshoppen.

Du betaler selv forsendelsesomkostningerne, når du returnerer varen.

Returvarer modtages kun ved forsendelse til nedenstående adresse:

Carla & Me
Nørregade 12
DK-9000 Aalborg

Benyttes PostDanmark som afsender, skal pakken sendes med omdeling.
Carla & Me tilbagebetaler købsprisen hurtigst muligt efter, at vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at retur- og fortrydelsesretten kan udnyttes.
Levering
Carla & Me sender fragtfrit i Danmark ved køb for over 300,-. Ordrer leveres indenfor 1-2 hverdage. Vi sender pakker alle hverdage, samt lørdage!
Vi sender alle varer med pakkepost via Post Danmark. Det gør, at vi har mulighed for at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til Carla & Me med det samme.
Vi pakker altid varerne ind med største omhu og i sikkert emballage, så risikoen for fragtskader minimeres. Hvis pakken ikke afhentes på Posthuset, tilbageholdes et ekspeditionsgebyr på 100 kr. som fratrækkes det bankoverførte beløb.
Bemærk: Carla & Me er ikke ansvarlig for, om det nationale toldvæsen opkræver told og moms ved forsendelser uden for EU. Beløbet kan blive opkrævet af transportøren, som derefter opkræver det fra dig som modtager.
Vi leverer pt. ikke uden for Europa.
Ved levering unden for Danmark, se venligt vores handelsbetingelser øverst på siden.
Sikker betaling
Vi hæver først beløbet på din konto, når ordren er godkendt og sendt afsted fra os. Herefter modtager du en faktura for din betaling sammen med dine varer.
Når du betaler med betalingskort på Carla & Me's webshop, formidles dine kreditoplysninger via
Spørg om varen