Billi Bi - Lang støvle på hæl - SORT
  • Billi Bi - Lang støvle på hæl - SORT
  • Billi Bi - Lang støvle på hæl - SORT
  • Billi Bi - Lang støvle på hæl - SORT

Billi Bi

Billi Bi

675 - 2054X Billi Bi

Lang støvle på hæl - SORT

Denne vare er udsolgt

DKK 1.799,-DKK 1.260,-



Product info
Klassisk lang Billi Bi støvle på hæl og med lyse stikninger. Støvlen har ekstra vidde i skaftet.
Designer
Billi Bi er et dansk mærke der siden 1993, har produceret sandaler, sko -og støvler i lækker kvalitet. Modemæssigt stiller de bredt, men har hele tiden fingeren på pulsen og står med forrest i køen med nye tendenser. Billi Bi har særligt markeret sig med deres yderst populære støvler på efteråret, men har de sidste par år modemæssigt udfordret sig selv. Dette har skabt en helt ny serie af moderigtige modeller der hele tiden udvikler sig i takt med modens trends. Billi Bi er mærket til kvinden der værdsætter høj kvalitet, der sætter pris på det klassiske, der vil være med på de helt nye trends og selvfølgelig til hende der bare elsker sko.
Retur / Ombytning
Hvis du fortryder dit køb, har du ifølge dansk lovgivning ret til at returnere din vare inden 14 dage efter, at du har modtaget den.
Varen skal returneres i original emballage, og du skal vedlægge den returseddel der var i æsken ved modtagelse. Ved returnering eller ombytning skal varen være i samme stand og mængde, som da du modtog den. Forsegling på plejeprodukter må ikke være brudt ved returnering. Skoæsken skal pakkes forsvarligt ind i papir, pose eller lignende, således at æsken ikke bliver beskadiget af tape eller lignende. Returneres æsken uden at være pakket forsvarligt ind i papir, pose eller lignende, opkræves et ekspeditionsgebyr på kr. 150,-

Ønsker du at ombytte den købte vare, skal du udfylde og medsende vedlagte returskema med beskrivelse af den alternative vare. Når vi har modtaget din pakke sender vi den nye varer hurtigst muligt.

Ved returnering vil pengene blive indsat på din konto, når vi har modtaget varen og godkendt returneringen. Returbeløbet kan kun returneres på det kort, som varen er betalt med. Returneres varen i vores fysiske butik, returneres beløbet til betalingskortet over betalingsmodulet i webshoppen.

Du betaler selv forsendelsesomkostningerne, når du returnerer varen.

Returvarer modtages kun ved forsendelse til nedenstående adresse:

Carla & Me
Nørregade 12
DK-9000 Aalborg

Benyttes PostDanmark som afsender, skal pakken sendes med omdeling.
Carla & Me tilbagebetaler købsprisen hurtigst muligt efter, at vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at retur- og fortrydelsesretten kan udnyttes.
Levering
Carla & Me sender fragtfrit i Danmark ved køb for over 300,-. Ordrer leveres indenfor 1-2 hverdage. Vi sender pakker alle hverdage, samt lørdage!
Vi sender alle varer med pakkepost via Post Danmark. Det gør, at vi har mulighed for at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til Carla & Me med det samme.
Vi pakker altid varerne ind med største omhu og i sikkert emballage, så risikoen for fragtskader minimeres. Hvis pakken ikke afhentes på Posthuset, tilbageholdes et ekspeditionsgebyr på 100 kr. som fratrækkes det bankoverførte beløb.
Bemærk: Carla & Me er ikke ansvarlig for, om det nationale toldvæsen opkræver told og moms ved forsendelser uden for EU. Beløbet kan blive opkrævet af transportøren, som derefter opkræver det fra dig som modtager.
Vi leverer pt. ikke uden for Europa.
Ved levering unden for Danmark, se venligt vores handelsbetingelser øverst på siden.
Sikker betaling
Vi hæver først beløbet på din konto, når ordren er godkendt og sendt afsted fra os. Herefter modtager du en faktura for din betaling sammen med dine varer.
Når du betaler med betalingskort på Carla & Me's webshop, formidles dine kreditoplysninger via
Spørg om varen